Skrivet av: gripgreenland | 22 augusti 2009

Slaget gäng

Av Michael

Vi hade blivit tillfrågade om vi ville spela fotboll mot Qeqertarsuaqs oldboys och det var många som tyckte detta var en skojig ide (i alla fall innan matchen). Första försöket blev inställt på grund av iskallt regn vilket en del inte tyckte var anledning att ställa in en fotbollsmatch. Matchen flyttades till fredag och igår vad det alltså dax att testa våra kuskaper i denna ädla sport. Dagen innan hade några gått ner till planen för att öva, andra provade den alternativa metoden att vila sig i form. Vår målvakt (med tidigare erfarenhet i detta yrke) Erik kom linkande hem med skadad knä så nu hade vi ingen målvakt och var en mindre i laget.

Skadad_målvakt

Erik med sitt skadade knä efter träningen på torsdag

Det fanns ingen ursäkt på fredag, solen sken så det vara bara att byta om och gå ner till planen.

Så här pigga och glada såg vi ut innan matchen

Före-match

Vi var ju inte tillräckligt många så vi fick ”låna” en kille från det andra laget och det var nog tur för han var mycket bra och gjorde en bra insats även om många tyckte att han dribblade för mycket och inte passade, kanske han inte litade på att vi skulle kunna handera hans passningar (jag kunde inte det i alla fall)

Det visade sig att vi hade en lokal supporter som hade en svenska landslagströja

Vi-hade-i-alla-fall-en-supporter

Vi gjorde så gott vi kunde men vi spelade ju mot ett fotbollslag och det kan man inte kalla oss så det blev till slut 5-2 till hemmalaget. Stämningen var dock god och Kerstin överlämnade en Frölunda-tröja till hemmalaget och vi tackade varande för god match.

Så här glada var vi efter matchen

Efter-matchen

Fotbollsplanen ligger några hundra meter från stationen och det tar normalt inte lång tid att gå dit men hem efter matchen gick det långsammare.

Det är nog många som känner av matchen i kroppen idag, jag njuter av att sitta i en stol och inte göra så mycket mer för jag behöver nog träna mycket mer fotboll för att uppskatta denna sport.

Skrivet av Michael efter andra fotbollsmatchen i mitt liv, första var 1997 här på stationen mot ett annat ”oldboys” lag

Annonser

Responses

  1. Secket gäng!

  2. vem la målen???
    C.


Kategorier

%d bloggare gillar detta: