Skrivet av: gripgreenland | 23 augusti 2009

En liten undran…

Av Catharina

Efter att ni fått dagliga uppdateringar i snart tre veckor vet ni troligen det mesta om oss 🙂  Och vi vet ju att många följt oss, som mest har vi haft nästan 500 träffar på en och samma dag!!

Alla träffarna kan ju inte bero på att resten i expeditionen velat kolla vad jag hittat på idag och det är förstås jättekul. Men bortsett från några har de flesta av er varit väldigt ”tysta” – nu när det drar ihop sig för hemfärd för de sista kan ni väl lämna ett kort litet meddelande så vi vet vilka ni varit?? Och om det är något vi glömt berätta om som ni vill veta… 🙂

Och självklart kommer bloggen att leva vidare ett tag till, vi måste ju berätta om hur det går när det verkliga jobbet med att analysera resultaten drar igång här hemma!

Annonser

Responses

 1. Jag är Myaraq, halv grönlänning/svensk, läser Geografiprogrammet på GU. 🙂
  Uppvuxen i Nuuk 🙂
  Har läst varenda inlägg sen ni stack iväg, och hittade hit från artikeln i GP 🙂

  • Såklart vi vet, du är ju vår trognaste kommentatör 🙂 Kanske dags att byta över till biologi istället? Du är såå välkommen!

 2. fick oxå nys om bloggen via GP, men haft nåra av er på kurser osv så är några bekanta ansikten!
  läser biologi på marina programmet och är i full färd med att färdigställa exjobbet på tjärnö, slukar allt ni har att informera om allt som har med havet att göra;)

  bra jobbat!

  • Då får man önska lycka till med exjobbet!

 3. Haha, tro mig, jag är SUGEN på att byta, veeeerkligen!


Kategorier

%d bloggare gillar detta: