Skrivet av: gripgreenland | 15 september 2009

Fullt upp

Av Catharina

Terminen är i full gång och alla har fullt upp med att undervisa våra studenter på olika nivåer. Men trots det händer det en del på forskningsfronten också. I alla fall på vissa fronter – resultaten från garaget rullar in ett efter ett 🙂 Medan vissa av oss andra nöjer sig med att emellanåt kasta en blick på de utskrivna kurvorna och tänka ”Snart hinner jag… måste bara fundera ut hur …” (datorprogrammet är iaf uppdaterat och filerna ligger på hårddisken och väntar).

För containergänget har det stora analysarbetet inte riktigt dragit igång, men kylar och frysar är fulla med alla prover som togs.

Och Kerstin har blivit överhopad med kluriga frågor om hur man bäst ska analysera sina data. Det som verkade som semester för några veckor sedan (nåja, en väldigt fysiskt ansträngade semester) har nu vänts till blodigt allvar. Det är nu hon kan fälla oss andra. Hela upplägget ställs på sin spets – gjorde vi rätt? Eller borde vi kanske lagt upp allt på ett helt annat sätt för att kunna visa det vi tror att vi kan visa??  Men än är det en bit kvar innan vi kan dra några konkreta slutsatser.

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: