Skrivet av: gripgreenland | 29 september 2009

Välbekant syn

Av Catharina

IMG_3533

Efter att Michael löst problemet med avsaknaden av gaffeltruck (något för nästa investeringsrunda på institutionen – självklart måsta alla ha en 🙂 ) var det plötsligt en välbekant syn som möttes oss i korridoren på morrnarna… kändes som det var bara häromdagen alla blå pallar skulle fyllas. Men nu skulle de istället tömmas och alla saker skulle tillbaka till sin rätta platser… gällde bara att minnas var de var.

IMG_3536

Och det visade sig att vissa saker var väldigt efterlängtade… vi hade kanske inte alltid tänkt på att i september har alla kurser dragit igång och med det följer en massa labbar mm där en del av utrustningen faktiskt brukar användas. Och ibland hade det kanske gått lite väl fort vid packningen så det glömdes bort att lämna en lapp vem som tagit sakerna och var de fanns… hmm… Inger var väl inte helt nöjd med oss 😦  Men centrifugen återbördades i tid. Och min egen utrustning från Grönland stod uppställd och rentvättade och väntade på våra studenter (och Andreas) en måndag morgon.

Verkar till och med som att vi lyckades få med oss allt vi skulle hem igen, utan kras. Och nu finns bara några enstaka spår kvar i korridoren som väntar på att någon ska förbarma sig över dem. Däremot har vi många plastlådor av olika storlekar, för att inte tala om själva pallarna (tur att man kan demontera dem)… men känner jag Michael, Albin och Henrik rätt kommer de snart att ha förvandlats till något nytt spännande projekt nere  i källaren… 🙂

IMG_3537

IMG_3538

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: