Skrivet av: gripgreenland | 29 januari 2011

Beslutsvånda!

Av Catharina

Under årsmötet i december hade vi i fiskgruppen (dvs vi som till vardags håller hus på zoologen nere i Göteborg) fullt upp med att komma fram till hur många respirometrar (mer om dessa senare) som behövdes för att vi inte skulle behöva jobba fram till midsommar (i verkligheten har vi har bara tre veckor på oss) . Och vilken typ av syremätare som skulle beställas. Kunde vi tex samsas med evertebratgrupperna?? Hur många fanns redan? Vem hade bäst användning för dem efteråt om vi köpte nya? Och inte minst, vem skulle betala??

Många aspekter som skulle vägas emot varandra och  och ett tag kändes det som att vi skulle behöva ge upp hela försöket… Fast det hade ju varit synd, eftersom man kan se det som kärnan i hela upplägget.

Fiskgruppen planerar..Efter ytterligare diskussioner och mailande med kräftgänget när vi skiljts åt löste det sig till slut och syremätarna beställdes och skulle komma i god tid innan februari.Vilket de också gjorde. Tyvärr visade det sig att de  inte riktigt funkade för kräftmätningarna trots allt. Snabb retur och nya mätare kom i veckan!!

 

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: