Skrivet av: gripgreenland | 10 februari 2011

Strulig torsdag

Av Catharina

Snöslask och blåst när man vaknade och redan där kändes det kanske att det skulle bli en tung dag. Eftersom det var torsdag hade skulle Albin dessutom köra en massa extra tester av vattenkvalitet mm plus att Michael hade möten och andra saker inbokade under dagen vilken innebar att vi inte kunde köra full styrka som de senaste dagarna. Å Fredrik hade varit hemma i Gbg över natten och inte fått så många timmars sömn…

Dessutom visade det sig att det hade varit strömavbrott i går kväll vilket orsakat en del problem med akvariesystemet – vissa fiskar hade fått frysa lite extra under natten! Och en hel del ytterligare extraarbete för Albin på förmiddagen.

Mina strip-försök kom igång över en timme senare än tänkt, fiskarna sprattlade ur händerna på Fredrik,  hjärtana ville plötsligt inte samarbeta med Michael och Henrik (det flög en och annan spruta över rummet i ren frustration .. och även mobiltelefonen fick sig en omgång) och pH på bufferten drev oroväckande mycket! Blev en sen snabb lunch. Och inget eftermiddagskaffe 😦 Idag hade verkligen semlorna vi åt i går suttit bra!

Nu på kvällen var det dessutom nån som upptäckte att det var stopp i flödet i ett av rummen – som tur var snabbt avhjälpt, bara en slang som hamnat lite fel.

Å trots allt så rasslar mer och mer mätdata in och vi gör vårt bästa för att hålla jämn takt med själva analyserna!

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: